Тази година в събитието ще участва звездата на българската поп музика Мария Илиева

За втора поредна година в България ще се проведе фестивал “Завинаги с нас”. Събитието е благотворителна кампания на Форум “Възможност за бъдеще” в подкрепа на децата на служители от системата на  МВР, загинали или пострадали при изпълнение на служебния си дълг.  Със събраните средства от благотворителните концерти се организират всяка година детски летни лагери, като целта е да се зарадват всичките 114 деца, останали без бащи от цяла България.  NOVA e медиен партньор на благотворителния фестивал “Завинаги с нас”.

“От миналата година “Завинаги с нас” е национален фестивал. Тогава дадохме старт на събитието във Варна, където се събраха 3000 души. Тази година освен Варна, зад нас застанаха още три града – Велинград, Несебър и Стара Загора”, разкри организаторът на събитието Милена Михайлова при гостуването си в “На кафе”.

В благотворителната кауза на второто издание на фестивала се включват цяла плеяда артисти, а голямото име на българската поп музика Мария Илиева е гост звездата на тазгодишното събитие. Към уникалните актьори от Варненската детско-юношеската опера и песните на “АББА” се присъединяват и невероятният гайдарски състав “Диньо Маринов”, прекрасните малки балерини от ОДК-Варна на Бистра Бъчварова, мащабната витрина на международно известната Фолклорна школа “Колеви”, завладяващата демонстрация на Варненския полицейски карате джу джицу клуб, участниците от ХФактор трио “Парадайс”, както и фееричните изпълнения на поул денс.

Повече подробности за фестивала и разтърсващите истории на две семейства на служители на МВР, загинали при изпълнение на служебния си дълг, гледайте във видеото от “На кафе”.