Абсолютен прецедент в историята на най-родолюбивото предаване ще видят зрителите този петък от 21.00 ч. по NOVA

Ненчо Балабанов, Коцето Калки и Таня Богомилова са звездите в най-инфарктната до момента битка в "Аз обичам България". Тази вечер от 21.00 ч. по NOVA два пъти на колелото ще се паднат 50 точки, което е абсолютен прецедент в историята на предаването.

Но преди да се стигне до тази паметна кулминация, шоуто ще предложи битка между феноменални отбори. При капитан Иван Ласкин обичта си към родината ще доказват господарят на хумора Ненчо Балабанов и двете звездни попълнения от школата на X Factor – Ангел Ковачев, чийто нов албум излезе само преди седмица, и красивата дуетна партньорка на Криско – Тита (Христина Христова), която скоро ще представи нов уеб проект.

В отбора на Андрей Слабаков ще се изяви единствената българка олимпийски шампион по плуване – легендарната Таня Богомилова. Редом до нея в играта ще се включат звездата от сцената на "Като две капки вода" Коцето Калки и "баш майсторът" на българската рап сцена Били Хлапето. Ненчо Балабанов ще се заеме с тежките творчески задачи, а симбиозата му с колегата Ласкин ще роди незабравими хумористични моменти. Таня Богомилова и Коцето Калки ще са безкраен извор на знания за родината, но изненада с добре написано домашно ще поднесе младата певица Тита.

Играта ще се движи равностойно до експлозивния "Рожден ден", а още адреналин за зрителите ще поднесе кръгът с процентите, когато колелото спре два пъти на най-големия сектор "50 точки". Както ще обяви и водещата Евелина Павлова, "такова нещо никога не се е случвало в нашето студио". А дали тези точки ще изравнят силите, или ще се прехвърлят в актива на единия от отборите? Как ще продължи инфарктната надпревара и кой ще се награди с победата?

Не пропускайте "Аз обичам България" тази вечер от 21.00 ч. по NOVA.

Интересни новини, игри и изненади, свързани с предаването, можете да следите и на официалната страница на "Аз обичам България" във Facebook. Целите епизоди гледайте в NOVA PLAY.