ДПС ще се опитва да елиминира Патриотите от това управление, смята той

„На Бойко Борисов хич няма да му е лесно, защото за мен той не е забравил мечтата да бъде президент. Той лека-полека се износва като харизма и го знае”, коментира в студиото на „Здравей, България” Първан Симеонов от „Галъп интернешънъл”.

По темата

За да запази шансове евентуално за президент, Бойко Борисов трябва да запази рейтинг. За да запази рейтинг, той трябва да даде на всекиго по нещо. Всеки протест ще успява. Той няма право да пада този път. Това е големият проблем. Неслучайно всички големи политико-икономически и медийни кръгове, за които аз се сещам, имат свое дялово участие в това правителство”, каза още Симеонов.  

ГЕРБ обикновено успява да се разтовари от вината. Патриотите би трябвало да имат изградени защити. Обединените патриоти трябваше да очакват това, което се случва, защото много хора дебнат. За първи път официално има националисти във властта”, коментира Първан Симеонов.

 „В хода на това управление, ДПС ще се опитва да се долепи до него. ДПС трябва да консумира власт, за да изглежда страшна и могъща в своята ниша, където води битка с ДОСТ.  ДПС ще се опитва да елиминира Патриотите от това управление и да се долепя до него. Мнозина казват, че в настоящия кабинет има много хора на онова, което за краткост наричаме „Пеевски”. Това вече отдавна е метафора, а не просто човек”, смята Симеонов.

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари.