Вниманието обаче може частично да бъде отклонено от булката заради възможната поява на принц Хари и приятелката му

Пипа Мидълтън предизвика сензация с роклята си на сватбата на сестра си Катрин и принц Уилям през 2011 г., а утре на свой ред ще се омъжи, припомня БТА.

Всички погледи отново ще бъдат вперени в роклята на Пипа, когато тя каже "Да" на богатия финансист Джеймс Матюс, за когото се сгоди на 17 юли 2016 г.

КЪДЕ ЩЕ СЕ ОМЪЖИ ПИПА МИДЪЛТЪН? 

По темата

Вниманието обаче може частично да бъде отклонено от Пипа заради възможната поява на принц Хари в компанията на приятелката му, американската актриса Меган Маркъл на сватбата. Евентуалният годеж на принц Хари и Меган Маркъл предизвиква огромен интерес сред британските медии.

ПРИНЦ ХАРИ И МЕГАН МАРКЪЛ НА ПОЛО МАЧ - ГАЛЕРИЯ

ПРИНЦ ХАРИ И МЕГАН МАРКЪЛ НА СВАТБА В ЯМАЙКА – ГАЛЕРИЯ 

На сватбената церемония в родната област на Пипа - Бъркшир, ще присъстват по-голямата й сестра, херцогинята на Кембридж Катрин и съпругът й принц Уилям, а тригодишният им син принц Джордж и двегодишната им дъщеря принцеса Шарлот ще са шафери.

ПРИНЦ ДЖОРДЖ И НЕГОВАТА "ЗАПАЗЕНА МАРКА" - КЪСИТЕ ПАНТАЛОНКИ – ГАЛЕРИЯ 

ПРИНЦ ДЖОРДЖ - 3 ГОДИНИ В 33 КАДЪРА (СНИМКИ)

ПРИНЦЕСА ШАРЛОТ НАВЪРШИ 2 ГОДИНИ

ПРИНЦЕСА ШАРЛОТ – ГАЛЕРИЯ 

33-годишната Пипа Мидълтън се превърна в знаменитост с проектираната от Александър Маккуин рокля, която носеше на проследената от близо 2 милиарда телевизионни зрители сватба на сестра си.

КЕЙТ МИДЪЛТЪН - ТАЛАНТЛИВА ЗАД ОБЕКТИВА –ГАЛЕРИЯ 

Пипа е второто дете в семейство с три деца - с една година по-малка е от Катрин и е с 4 години по-голяма от брат си Джеймс. Родена е на 6 септември 1983 г. и израства в Аман, Йордания, където баща й Майкъл Мидълтън работи за компанията "Бритиш еъруейс". По-късно посещава редица елитни частни училища във Великобритания, преди да получи диплом по английска литература от Единбургския университет. 

Когато сестра й се омъжи за принц Уилям, Пипа се появи на балкона на Бъкингамския дворец заедно с кралското семейство.

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари.