Любими ястия за любими хора в първата седмица на кулинарното шоу от днес – всяка делнична вечер от 20.00 ч. по NOVA

Наталия Кобилкина, Евгени Минчев, Кали и Дидо от Д2 откриват новия сезон на кулинарното предаване "Черешката на тортата" от днес – всяка делнична вечер от 20.00 ч. по NOVA. Четиримата звездни домакини изненадват с любими ястия, приготвени за любим човек, тъй като всяка седмица е подчинена на различна тема в кухнята.

Първият участник в деветия сезон на обичаното кулинарно шоу е певицата Кали, която посреща гостите си у дома във вторник вечер. Менюто включва вкусни миди, розова риба, апетитен хляб от лимец и торта с крем маскарпоне, като към всички детайли домакинята подхожда с деликатно внимание. Кой е любимият човек, който кани Кали, зрителите ще видят в първия епизод – тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.

В сряда в "Черешката на тортата" предстои гръцка вечер, вдъхновена от медения месец на Дидо от Д2 и съпругата му – модела Юлия Кулиш. Дали кулинарните изненади за гостите са повече от целувките на влюбените домакини? Любовните нюанси продължават в четвъртък вечер, когато щафетата поема Наталия Кобилкина. Прочутият сексолог и семеен терапевт приготвя любимата паста на любимия си годеник, като след пъстрото меню поднася и класическа музикална изненада.

А в петък по повод рождения си ден Евгени Минчев кани на празнична италианска вечеря, когато гостите и зрителите ще видят къде се къпе, къде спи и къде се храни домакинът. Кой е победител в първата седмица и още какви изненади предстоят в кулинарното шоу? Не пропускайте "Черешката на тортата" всяка делнична вечер от 20.00 ч. по NOVA

Докато се подготвяте за предстоящото кулинарното приключение, можете да си припомните най-доброто от предишните сезони във Vbox7.com канала на "Черешката на тортата", а актуални новини ще откриете в уебсайта на NOVA и във Facebook страницата на предаването. Всички епизоди можете да откриете и в NOVA PLAY.