Зрението на Венсан е сериозно увредено, но слухът му е безпогрешен

20-годишният Венсан Винел изгря на френската музикална сцена, благодарение на музикалното предаване "Гласът на Франция", но критиците прогнозират бляскаво бъдеще за него. 

СНИМКИ НА ВИНСЕН ВИЖТЕ ТУК

Младият мъж е роден в България, но е осиновен от франзузи, когато е само на две години. Той започва да пее, още преди да започне да говори добре. Въпреки че зрението му е силно увредено, слухът на Венсан е изключителен. На 4-годишна възраст той започва да се учи да свири на пиано и доказва на всички, че физическите увреждания не могат да са пречка пред големия талант.

Когато пораства, Венсан решава да кандидатства в музикалната консерватория, но така и не го приемат. Въпреки това той не се отказва от мечтите си и започва да свири и пее в района на някои метростанции в Париж. 

Когато се явява на прослушванията за "Гласът на Франция", Венсан впечатлява журито с изпълнението си на песента на Еминем "Lose Yourself". 

Шоуто продължава и в момента, а Венсан все още не е отпаднал. След излъчването на първия епизод с негово участие, интересът към него рязко нараства и той често е канен за участия в различни радио и телевизионни предавания.