Всичко може да се случи с една снимка, запечатала мечта

14-годишно момче с церебрална парализа има нужда от подкрепа, за да се лекува. Този път обаче не става въпрос за събиране на средства, а само за един клик в интернет.    

Сред хилядите красиви снимки на Народния театър, има една, която е  по-специална. Тя е запечтала мечтата на Адриана синът й да е като другите деца - въпреки болестта. Нейната мечта е да го види самостоятелен. А надеждата, че това може да се случи, е именно в тази снимка. С нея 14-годишния Георги участва в международен фотоконкурс, чиято награда е безплатна -едноседмична терапия в Словакия.

По темата

Момчето вече е било два пъти на рехабилитация в центъра, който организира конкурса. И макар да струвала прекалено скъпо, напредъкът, постигнат там, била дълго чаканата светлина в тунела. Но цената била твърде висока.

Въпреки физическите увреждания, Георги е ученик и се справя много добре в училище. А с родителите си общува благодарение на компютърна програма.

За безплатната рехабилитация Георги се състезава с още 60 деца. Крайният срок за гласуване е до 12 юни, а момчето вече се радва на подкрепа. И той, и майка му са щастливи и благодарни за лайковете, които вече са получили. 

Ако искате и вие да помогнете тяхната мечта да се сбъдне, можете да го сторите на този адрес: http://ru.adeli-center.com/contest-photo/67/

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари.