Гледайте комедията “Джули и Джулия ” от 14.20 ч.

Ейми Адамс ще се опита да постигне кулинарните умения и стила на живот на Мерил Стрийп в комедията “Джули и Джулия ” днес от 14.20 ч. по NOVA. Лентата е дело на известната писателка и режисьор Нора Ефрон, спечелила сърцата на зрителите с филми като “Безсъници в Сиатъл” и “Когато Хари срещна Сали”. Ефрон отново не изневерява на своя стил и поднася една забавна, но и поучителна история с помощта на звездния актьорски състав, който включва освен Мерил Стрийп и Ейми Адамс, също Стенли Тучи и Крис Месина. В основата на сюжета на филма са два бестселъра – “Моят живот във Франция” на Джулия Чайлд и “Джули и Джулия: Моята година на опасно готвене”  на  Джули Пауъл.

“Джули и Джулия ” проследява историите на две реални личности – отегчената офис служителка Джули Пауъл (Ейми Адамс) и легендата в кулинарията Джулия Чайлд (Мерил Стрийп). Джули напуска работата си, за да се отдаде изцяло на готварството по рецептите на Джулия Чайлд, на която иска да подражава. Успоредно с това зрителят става свидетел и на историята на живота на самата Джулия Чайлд, която прекарва близо 20 години в Париж заедно със своя съпруг.  

Дали животът на Джулия Чайлд  е наистина толкова бляскав и безпроблемен? Покриват ли се мечтите и реалността?  Гледайте комедията “Джули и Джулия ” днес от 14.20 ч. по NOVA.