Водещите ще срещнат най-големите късметлии

Захари Бахаров и Рая Пакова потеглят на традиционното лятно турне из България, за да се срещнат отново с едни от най-големите късметлии в Национална лотария. В поредица летни издания на предаването чаровните водещи ще покажат как се е променил животът на щастливците след невероятните печалби от Национална лотария.

В първото лятно предаване на 1 юли по NOVA зрителите ще видят как Захари и Рая се подготвят за дългата обиколка из страната с уникалния кемпер на Национална лотария. Превозното средство ще се превърне в своеобразен дом за щедрите водещи, тъй като списъкът с късметлии, които трябва да посетят, е огромен.

Първата им спирка е най-късметлийският град Ямбол. Рая и Захари ще срещнат зрителите с човека, който влезе в историята, като грабна първия по големина джакпот в България от 12 милиона лева на Национална лотария. Топ късметлията на 2017 г. Димитър Митев ще разкаже как живее след рекордната печалба от играта "ГОЛЕМИЯТ ДЖАКПОТ".

В предаването тази събота зрителите ще видят как се е променил животът на още късметлии, в които Национална лотария е оставила незабравими спомени и емоции.

Междувременно продължава и традиционното връчване на чекове на щастливците, грабнали страхотни печалби от щедрите билети и Лото игри. През лятото то ще се провежда до късметлийските щандове на Национална лотария в столични молове. В шоуто на 1 юли водещите ще връчат чек на петия милионер за тази година – Славея Вълева, която спечели 1 000 000 лева от билет "Златните пирамиди за милиони".

Не пропускайте специалните летни издания на предаването всяка събота от 19.30 часа по NOVA.