От полицията не изключиха версията да е избягал в Гърция

Трети ден продължава издирването на 16-годишния Кристиян Младенов, който блъсна група туристи в село Триград. 

Претърсва се целият район около селото, както и околностите. В акцията участват над 50 души – полицаи, горски служители и доброволци. Тази сутрин в издирването се включи и група от 20 мъже от съседните села.

По темата

Гората, към която е избягал 16-годишният ученик, е гранична зона с Гърция. Затова полицията не изключва версията той да се укрива именно там.

До момента разследващите не са установили дали до Кристиян в автомобила е пътувало и 16-годишно момиче, както твърдят потърпевшите.

По случая прокуратурата в Девин е образувала досъдебно производство срещу неизвестен извършител. Пострадалите се опасяват, че случаят ще бъде потулен и войната по пътищата ще продължи.

В болницата в Смолян са настанени петимата пострадали при инцидента. Състоянието им е стабилно. На една от пациентките предстои продължително лечение заради фрактура на таза. Тя ще бъде преместена в „Пирогов”, обясниха лекарите от болницата. Останалите четирима, които остават в смолянската болница, ще бъдат изписани следващата седмица.

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари.