Въпреки че е считана за една от най-красивите жени в света, тя е сама от много време насам

Супермоделът Адриана Лима се наслаждава на нов летен романс. Тя бе забелязана от папараци на луксозна почивка в Бодрум в компанията на турския писател Метин Хара, с когото не спря да си разменя романтични целувки и да се прегръща.

Адриана Лима се разведе

Според профилите им в Instagram двамата са се запознали през юни.

"Щастлив съм, че срещнах такава скромна душа. Щастлив съм от срещата си с моята просветена приятелка", изтъкна вълнението си Хара под тяхна обща снимка на 11 юни в социалната мрежа.

Нина Добрев официално с ново гадже (ВИДЕО+СНИМКИ)

"Осъзнахме, че имаме чувства един към друг, но все още се опознаваме", сподели по-късно Хара в интервю за "Дейли Саба"

 

✨💫🙏 Happy to meet my new enlightened friend🙏💫✨ @metinhara✨

A post shared by Adriana Lima (@adrianalima) on

Новината идва само няколко месеца, след като бразилската красавица Адриана Лима се снима с красива диамантена халка и обяви, че се е омъжила. Но не за друг, а за самата себе си.

Мадона с ново младо гадже (СНИМКИ)

До нестандартното съобщение се стигна, след като тя бе забелязана да носи новата си халка в Монако. Таблоидите веднага започнаха да спекулират, че 35-годишната манекенка се е омъжила тайно или най-малкото, че се е сгодила.

 

☕️ ❤️Tea with love❤️ ☕️

A post shared by Adriana Lima (@adrianalima) on

Марая Кери има ново гадже (СНИМКА)

"Какъв е пръстенът ли? Символичен, аз съм отдадена на себе си и на своето щастие. Омъжих се за себе си", написа тогава бразилката в Instagram под снимка, на която ясно си личеше диамантеното бижу и призова жените да обичат себе си.

 

A post shared by Metin Hara (@metinhara) on

Лейда Гага с ново гадже

Въпреки че е считана за една от най-красивите жени в света, Адриана е сама от много време насам. Преди тя бе омъжена за сръбския баскетболист Марко Ярич, от когото има и две деца. През 2014 г. обаче двамата обявиха, че се разделят и едва миналата година приключи съдебния процес по развода си. След това Лима имаше връзка с американеца Джулиън Еделман, която продължи 6 месеца. Оттогава красавицата се зарече, че ще посвети живота си единствено на себе си, децата и модната си кариера.

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари.