Фотосите са направени в Неделино

Снимки на „куц“ стълб взривиха социалните мрежи. На тях се вижда как се ремонтира нова пътна отсечка, като част от фундамента на стълба е изкъртен, а единият му крак виси във въздуха, предаде Dariknews.bg.

СНИМКИ ВИЖТЕ ТУК

По темата

Снимките са от Неделино и са разпространени от Катя Петрова. Реновацията тече на входната артерия на града.

Коментарите са много, предимно иронични за "гения на българската инженерна мисъл". Но хората са и притеснени, че може да се стигне и до инцидент, защото според тях това положение, в което се намира стълбът, по който преминава ток, е опасно.

Общинската администрация е известена за проблема. 

„Да, знаем за въпросния стълб, те бяха общо два, които попадаха в регулацията на пътното платно. Този който попадаше на осовата линия, е премахнат, а вторият предстои да бъде демонтиран“, коментира кметът на община Неделино Боян Кехайов. И добавя, че това ще стане до дни. 

„Тече подмяна на 20-киловолтовия електропровод, като от там ще минава вече подземна кабелна линия и от стълба няма да има и помен. Направени са всички необходими съгласувания със специалистите и според тях няма никаква опасност в момента от това положение на стълба, и пак ви повтарям, че до дни ще бъде демонтиран“, коментира градоначалникът на Неделино.

Информация: dariknews.bg

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари.