Побойниците са арестувани

Двама нападатели пребиха мъж и бременната му приятелка на автомагистралата "Тракия". Причината - засичане по време на движение, съобщава Дарик радио.

По темата

Мъжете, атакували младата двойка, са арестувани, информираха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР в Пловдив.

Сигналът за нападението бил подаден на телефон 112 към 9.00 ч. в сряда. Автомобилът на жертвите засякъл колата на нападателите в района на Карловски надлез на магистралата по посока София.

Веднага след това агресивният шофьор на автомобила със софийска регистрация препречил пътя на младата двойка и принудил другия водач да спре.

Двамата столичани изскочили от първата кола и нападнали с удари 31-годишния шофьор и 20-годишната му бременна приятелка, след което побързали да се оттеглят.

Младата жена е откарана в болница за обстойни прегледи. По данни на лекарите няма опасност за нея и бебето й. Медицинска помощ е оказана и на мъжа.

Екип от криминалисти е започнал издирване на извършителите и с помощта на столични полицаи малко по-късно автомобилът бил спрян, а пътуващите в него - задържани.

Установена е самоличността им - 57-годишен криминално проявен и 59-годишният му брат, който е настанен в болница за лечение със счупена челюст.

Спрямо по-младия е взета 24-часова полицейска мярка за неотклонение.

По случая е образувано досъдебно производство.

Информация: Dariknews.bg 

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари.