Очаква се тенисистката да роди в края на август

Американската кралица в тениса Серина Уилямс разкри, че тя и годеникът ѝ Алексис Оханян са решили да се запишат на пренатални курсове преди раждането на отрочето си. Новината 35-годишната звезда в спорта съобщи в ефира на австралийския телевизионен сутрешен блок "Сънрайз", предаде БГНЕС.

СЕРИНА УИЛЯМС Е БРЕМЕННА (СНИМКИ)

По темата

"Ще го направим заедно (с Алексис - бел.авт). Вече се вълнуваме, това е нещо ново и за двама ни. Ще бъде невероятно изживяване", коментира Серина бъдещото си обучение. Тя добави, че нарочно с годеника ѝ са избрали да се присъединят към курсовете за бъдещи родители само месец преди раждането, за да може познанията и уменията им да влязат директно в употреба.

БРЕМЕННАТА СЕРИНА УИЛЯМС ПОЗИРА ПОЛУГОЛА ЗА "VANITY FAIR" (ВИДЕО+СНИМКИ)

Въпреки това не всичко върви гладко за тенис шампионката, която призна по-рано тази седмица, че въобще не може да спи. Тя дори се обърна към близо 9-те милиона свои последователи в Twitter в търсене на съвет как да се справи с обръщането си в леглото през нощта.

През април бременността на американската тенисистка Серина Уилямс стана новина, след като тя сподели снимка в социалните мрежи, с която подсказа очакваното щастливо събитие. По-късно обаче звездата разкри, че го е направила без да иска, докато се е опитвала да запази кадъра за лична употреба. Тя се бе опитала да изтрие снимката, но последователите ѝ в социалната мрежа бяха по-бързи и вече бяха разпространили новината.

СЕРИНА УИЛЯМС НЕ ЗНАЕ ПОЛА НА БЕБЕТО СИ (СНИМКИ)

През май носителката на 23 титли от Големия шлем пък разказа, че е разбрала за бременността си само два дни преди старта на Откритото първенство на Австралия. Интересното е, че именно Уилямс спечели "Аустрелиън Оупън", побеждавайки на финала сестра си Винъс. След спечелването на трофея тя стана и рекордьорка при мъжете и жените за най-много титли от Мелбърн – 7.

ОЩЕ СНИМКИ НА СЕРИНА ВИЖТЕ ТУК

Очаква се бъдещата майка да роди в края на август, броени дни преди да навърши 36 години.

ОЩЕ СНИМКИ ОТ ФОТОСЕСИЯТА НА СЕРИНА ЗА СПИСАНИЕ "VANITY FAIR" ВИЖТЕ ТУК

През декември миналата година Уилямс обяви годежа си с Алексис Оханян, който е съосновател на платформата „Reddit.“ Тя заяви, че следващата страница от живота ѝ ще включва бъдещето ѝ бебе, това да поддържа добра форма и да продължава да играе тенис, както ѝ да работи върху модната си линия.

СЕРИНА УИЛЯМС ПОБЕДИ СЕСТРА СИ ВИНЪС УИЛЯМС НА ФИНАЛА НА "AUSTRALIAN OPEN" (СНИМКИ)

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари.