"Мъжемелачката" е неукротима в личния си живот

В личния си живот Чарлийз Терон е неукротима. 

СНИМКИ НА ЧАРЛИЙЗ ВИЖТЕ ТУК

Почти 10-годишна връзка с ирландския актьор Стюарт Таунсенд така и не накара ослепителната южноафриканка да се омъжи за него.

Най-горещите блондинки на всички времена (ВИДЕО+ГАЛЕРИЯ)

След раздялата им през 2010 година Терон имаше дълга връзка с Шон Пен.

Брад Пит разпространи интимни снимки на Анджелина (ГАЛЕРИЯ)

За тъжния изход на връзката ѝ с Шон тя каза: „Медиите все искат сензации. Когато една връзка между известни хора се разпадне, журналистите търсят някаква супер луда история или някаква огромна драма. В нашите отношения с Шон нямаше нищо такова. Ние имахме връзка, която в началото работеше, но след време започна да буксува. Затова взаимно взехме решение да се разделим. Това е.“

Чарлийз Терон поканила Обама на стриптийз

Холивудските хроникьори я свързваха и с редица имена от хайлайфа като Киану Рийвс и Майкъл Фасбендър, но клюките никога не са били коментирани от самата актриса.

12 филмови двойки, които не могат да се понасят в истинския живот

Блондинката призна пред списание People, че неистово се е влюбила в Том Ханкс, след като гледала комедията Splash („Плясък“, 1984г.), когато била едва на 9 години. 12 години по-късно тя взе участие в режисирания от Том филм – That thing you do! („Музиката, която правиш“, 1996г.) 

Никол Шерцингер отново показа секси форми (ВИДЕО+СНИМКИ)

Самата тя изглежда твърде заета с нелеката задача да се задържи на върха на Холивуд.

Брад Пит показа секси излъчване (СНИМКИ)

„Малко са хубавите роли за красиви жени с размерите на модел. Забелязала съм, че когато се предлагат наистина хубави женски роли, красивите актриси първи са отхвърлени на кастингите“, смята Терон.

Брад Пит с бременната Котийяр - първа публична поява след развода (ГАЛЕРИЯ)

Факт е обаче, че съпругите на всички холивудски знаменитости се притесняват, когато сексапилната блондинка снима с мъжете им. Последна под угрозата на красотата на Чарлийз попадна съпругата на Крис Хемсуърт – моделът Елза Патаки. Ревността й бе провокирана от интервю на актьора, в което той я нарича „адски умна“. 

Шарън Стоун – изключително секси и на 58 г. (СНИМКИ)

„Чарлийз сигурно е кошмарът на всяка жена, омъжена за актьор. Ако Крис е умен, ще спре да говори за нея публично. Елза знае, че той не би й изневерил, но част от нея се разстройва, когато Крис хвали толкова Терон, особено когато не промотират филм заедно“, издаде анонимен източник пред сп. Аustralia’s New Weekly. 

15 от най-скъпите разводи в света на богатите и известните (ГАЛЕРИЯ)

Как остаряха най-сексапилните актьори? (ГАЛЕРИЯ)

10 от най-секси футболните съпруги и приятелки (ГАЛЕРИЯ)

10-те най-сексапилни политици в света (ГАЛЕРИЯ)

Най-привлекателните мъже в униформи (ГАЛЕРИЯ)

Мадона от времето преди да стане известна (ГАЛЕРИЯ)

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари.