Финалът на риалити проекта "Моята мечтана сватба" ще бъде този петък от 9.30 ч. по NOVA

Грандиозен финал на риалити проекта "Моята мечтана сватба" очаква зрителите този петък по NOVA. Трите двойки участници ще кажат своето заветно "Да" пред погледа на цяла България, а екипът на "На кафе" ще бъде част от най-щастливия им ден.

В продължение на три месеца зрителите станаха свидетели на всички вълнения на двойките в подготовката на техните сватби - от изборa на тема за сватбата, през най-подходящите тоалети до декорацията, халките и тортите.

За първи път в ефира 3 истински сватбени церемонии ще се състоят пред очите на орисниците Гала и Зейнеб и всички телевизионни свидетели. А трима от репортерите на "На кафе" ще направят зрителите пред екрана съпричастни с тематичните празненства на младоженците – "Приказната атмосфера" на Васко и Деси, "Горския лукс" на Антон и Деси и сватбата "На морския бряг” с Роси и Еди.

Екипът на предаването, заедно със сватбените агенции и менторите Жени Калканджиева, Ирен Кривошиева, Ваня и Жени Джаферович, са подготвили невероятни изненади и предизвикателства за младоженците, за да направят този миг от живота им незабравим.

Ретро автомобили, гайди, пясъчни церемонии и емоционални моменти очакват зрителите във финала на риалити проекта "Моята мечтана сватба" този петък в "На кафе" от 9.30 ч. по NOVA.