Българинът се изправя срещу американеца Джон Иснър

Григор Димитров заяви, че е доволен от победата с 6:2, 6:1 над японеца Юичи Сугита и от достигането до полуфиналите на турнира в Синсинати, съобщи Gong.bg.

Първата ни ракета в мъжкия тенис бе изключително убедителен и не остави никакви шансове на съперника си.

Григор помете японската сензация Сугита, отива на полуфинал (ВИДЕО+СНИМКИ)

По-късно днес българинът ще се изправи срещу американеца Джон Иснър в опит да достигне за първи път до финалната фаза на надпреварата от сериите "Мастърс 1000".

НАЙ-СЕТНЕ: Дел Потро на колене пред Григор (ВИДЕО)

“Доволен съм от играта си. Успях да поема контрола в мача още от първата точка. Чувствах се отлично на корта днес, открих слабостите на Сугита. След това просто си свърших работата и спечелих мача. Мисля, че днес просто взимах най-добрите решения, в най-правилното време. Това бе ключът към най-правилната развръзка на двубоя”, каза Димитров.

Григор Димитров с перфектен старт в Синсинати (СНИМКИ)

“Подготвям за утрешния (б.р. мачът срещу Иснър тази вечер) по същия начин, както досега. Чувството да достигнеш до такъв етап в турнира е страхотно. Това е, за което си се трудил неуморно. Няма нещо друго, с което да мога да се справя по- добре в момента. Просто правя това, което правя и всичко останало, което идва е само в мой плюс”, допълни той.

Източник: Gong.bg

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментар.  ​