Не пропускайте новия епизод от обиколката на късмета тази вечер от 19.30 ч. по NOVA

Как се живее след печалба от Национална лотария? Поредните късметлии ще разкажат за промените в живота си и сбъднатите мечти в предаването тази събота по NOVA.

По темата

Лятното турне на Национална лотария ще премине през село Ломец, където Рая Пакова ще гостува на адвоката Захари Велев, на когото късметлийският билет “Печалба за цял живот“ осигури печалба от 3000 лева месечно в следващите 20 години или 720 000 лева общо. Захари Бахаров пък посети Пламен Масурев в село Ягода. Късметлията харчи печалба от 250 000 лева от билет “Кеш х 20“.

Зрителите ще се срещнат отново с Десислава Величкова от град Рудозем, която с удоволствие шофира нов автомобил от играта “На крачка от късмета”, както и с Красимира Димитрова от град Никопол, която грабна утроена печалба от 51 000 лева от играта “Сейфове“.  

Екипът на Национална лотария ще отиде и в град Тутракан, за да провери как се чувства късметлията Венцислав Барбучанов, който спечели страхотните 40 000 лева от играта “МЕГА ДЖАКПОТ“ и 7-дневен ALL INCLUSIVE круиз за двама до Палма де Майорка, Барселона, Рим и Марсилия, като БОНУС печалба.

Не пропускайте предаването на Национална лотария тази вечер от 19.30 ч. по NOVA, за да видите и къде паднаха най-новите големи печалби.