Шокиращи снимки обиколиха социалните мрежи

Шокиращи снимки обиколиха социалните мрежи. Потресен баща алармира за насилие над детето му в детска градина. Дядото на момченцето отишъл да го прибере и видял синини по лицето му, а детето било неспокойно и плачело.

Родители на протест срещу насилието в детските градини (ВИДЕО+СНИМКИ)

Действието се развива в детска градина „Пролет” в Панагюрище. Там отиде екип на „Здравей, България”, който се срещна с родителите, директорката и служители на детското заведение.

Майки на бунт срещу учителка, нарекла децата с уреждания „зверски опасни”

Дядото Красимир Налбантов разказа, че учителите му обяснили, че детето е ухапано. В изваденото медицинско пише, че то е насинено в областта на лявата и дясната буза.

АГРЕСИЯ В ГРАДИНИТЕ: Слагат камери в яслите в София (ВИДЕО)

Инцидентът е станал в 11.00 часа, а никой от родителите не е уведомен за случая. Те са убедени, че става въпрос за побой, а не за ухапване, защото синините стигат по ухото и зад него, а от едно ухапване не може да се получат такива синини. Родителите смятат, че госпожата е била детето.

Право на отговор: Родители отричат да има насилие в детска градина

Учителката отрича да го е удряла. Разказва, че си играело с по-голямо дете и твърди, че е захапано по бузата. Директорката на детската градина твърди, че дядото се върнал и ударил два шамара на учителката, което било прецедент в досегашната й практика. Дядото на момченцето отрича това да се е случвало.

В детската градина няма видеонаблюдение. Кметът на Панагюрище разчита полицията и Агенцията за закрила на детето да стигнат до истината. Директорката на детската градина обмисля да съди родителите. 

Още за скандала гледайте във видеото.

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари.