Певицата коментира събитията от последните дни

Михаела Филева дава тон за песен в рубриката на Ива и Мон Дьо „Запей, България”.

"Запей, България": Азис в колата на Ива и Мон Дьо (ВИДЕО)

Певицата коментира събитията от последните дни - отвлечения Адриан, урагана „Ирма”, старта на VIP Brother и отношенията си с Павел от дуета Павел и Венци Венц и петия сезон на X Factor. 

“X Factor бе за мен отворен учебник, от който трябваше да имам любопитството да прочета. По това време влизах в музикалната академия, слушах само акустична музика, нямах представа от поп сцената, която се случва в България и по света. Истината е, че шоуто ме направи човек с отворено съзнание. Повече хора започнаха да ме разпознават по улицата и знаеха какво правя”, разкри певицата, която е сред участниците в първия сезон на музикално шоу №1.

Тази събота, 16 септември, Михаела Маринова ще участва в концерта от турнето Coca Cola The Voice Happy Energy Tour на площад "Александър Батенберг“ в София, на който NOVA е официален медиен партньор и ще излъчи в ефира си на 22 септември. 

Не пропускайте втори епизод на X Factor тази неделя от 20.00 ч. по NOVA.

Целия материал гледайте във видеото.

За още новини от "Здравей, България" ​харесайте страницата на предаването във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари.

Актуални новини за X Factor ще откриете на уебсайта на шоуто, както и на Facebook страницата на предаването. Целите епизоди на музикално шоу №1 може да гледате в NOVA PLAY, a най-интересните моменти и изпълненията на участниците да следите във VBOX7.com.