Очакванията към него бяха огромни, а той отпадна още във втория кръг

Само преди няколко дни завърши последният за годината турнир от Големия шлем - US Open, и вече е време за равносметки. Големите герои са ясни, победителите също, затова авторитетното американско издание TennisNow се зае да изброи кои са разочарованията, предаде Gong.bg

Шарапова: Григор може да прави невероятни неща с тялото си

Сред най-разочаровалите попадна и българската звезда Григор Димитров. Очакванията към него бяха огромни, още повече след успеха на Мастърса в Синсинати, но той отпадна още във втория кръг от руския тийнейджър Андрей Рубльов.

Григор остава 9-ти в световната ранглиста

"Григор Димитров и Ник Кириос са двама от най-интересните тенисисти в момента. Но и двамата бяха един голям провал в Ню Йорк. Австралиецът имаше проблем с рамото и отпадането му изглежда донякъде логично. Но българинът, който малко преди това спечели титлата в Синсинати, не спечели дори сет срещу руския тийнейджър Андрей Рубльов във втория кръг, като му отвори пътя към най-голямото му постижение в кариерата - четвъртфинал", пише изданието.  

Гришо бере ябълки и домати (СНИМКИ)

"Въпреки че притежава качествата и арсенала за дълъг поход във Флашинг Медоус, Димитров изглеждаше като човек, който е забуксувал здраво на твърдите кортове в Ню Йорк." 

Григор Димитров отпадна от US Open (СНИМКИ)

"Полуфиналистът от Мелбърн за пореден път не успя да прескочи втория кръг на US Open, като досега това му се е случвало пет пъти от седем участия. И изглеждаше предал се пред младия Рубльов", пишат още от изданието в анализа си за представянето на Гришо.

Гришо изненадващо се прибра в България, срещна се с президента (ВИДЕО+СНИМКИ)

Сред провалилите се на US Open те нареждат още имена като Александър Зверев, Борна Чорич и дори контузения Анди Мъри, който се отказа при вече изтеглен жребий и обърна схемата с главата надолу.

Григор Димитров – преди и сега в снимки (ГАЛЕРИЯ)

При жените като провали са посочени Каролина Плишкова, Йохана Конта, Симона Халеп и Ангелик Кербер. 

Гришо мечтае за среща с Джони Деп, Никол – за семейство (ВИДЕО)

Никол и Гришо - по-влюбени от всякога (СНИМКИ)

Гришо на 26 (ГАЛЕРИЯ)

Информация: Gong.bg

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари.