Вече може да кандидатствате за кредит и през Facebook Messenger

Кеш Кредит предлага възможност за кандидатстване за кредит от 200 до 2000 лв. вече и през Facebook Messenger.

Поради популярността на приложението, компаниите по света се състезават да развиват този канал и чрез него да предлагат услугите си. Facebook Messenger е най-широкоразпространеното приложение за комуникация и се използва от над 2 млрд. потребители в световен мащаб. Чат функцията позволява на хората ежедневно да обменят информация, видео файлове, снимки, да купуват стоки, а вече и да ползват услуги!

„Предимство е, че хората могат да използват приложението Messenger за мигновена комуникация, без да имат регистрация във Facebook. Това позволява на всеки, който иска да ползва Кеш Кредит през Messenger, но не желае да има акаунт във Facebook, да се възползва от услугата съвсем безплатно (като Viber). Кеш Кредит предлага изцяло дистанционен процес от кандидатстването до усвояване на парите“ – споделя Зорница Янакиева, Оперативен директор на Кеш Кредит.

Ползването на финансова услуга през Facebook Messenger спестява време и усилия – клиентът пише през своя смартфон, таблет или компютър, като попълва трите си имена, ЕГН и телефонен номер. Едновременно с това му се предоставя пълната преддоговорна информация във формат, който лесно може да отвори, изчете или принтира. Както досега, процесът е максимално улеснен и удобен. Гарантира се пълната сигурност и легитимация за клиента чрез уникален секюрити код, заместващ електронния подпис.

Отговорът идва само до няколко минути и остава потребителят да прецени откъде е най-удобно да вземе парите си – по лична банкова сметка или в един от над 70-те офиса на Кеш Кредит в цялата страна.

Компанията е амбицирана да предлага все по-добри условия на потребителите си, като предлага и най-конкурентни цени. Новата възможност за получаване на кредит през Facebook утвърждава Кеш Кредит като финансов център, предоставящ най-широк набор от услуги. 

*Платена публикация