Не пропускайте VIP Brother в четвъртък от 21.00 ч. по NOVA

В живото предаване на VIP Brother тази сряда зрителите проследиха първите редовни номинации в най-любовния сезон на популярното риалити. След тях дизайнерката Миглена Каканашева – Мегз се оказа Съквартирантът, чието име е било най-много споменавано от останалите с желанието да напусне Къщата, последвана от Антон Стефанов и Шеф Петров. Зрителите на NOVA взеха решение, чрез Facebook страницата на предаването, номинациите да бъдат проследени и от Съквартирантите в Къщата, а до какво ще доведе това, ще разберем още в четвъртък от 21.00 ч.

На първите номинации зрителите станаха свидетели и на първите стъпки от тайната мисия на близначките Алекс и Влади. При една от размените им Влади получи задача да “пресоли манджата“ на Шеф Петров. С много усилия тя успя да изпълни мисията си, но това предизвика истински взрив в Къщата. В дейли епизода тази вечер ще разберем и дали мисията на близначките е успешна, или двете ще се разделят с шоуто завинаги.

Не пропускайте VIP Brother в четвъртък от 21.00 ч. по NOVA

Всички подробности за Съквартирантите, актуални новини и ексклузивни кадри от риалити шоуто може да откриете в сайта на VIP Brother 2017 и на официалната страница на VIP Brother във Facebook. Целите епизоди на предаването може да гледате в NOVA PLAY, a най-интересните моменти да следите във Vbox7.