Гледайте комедиите “Сватбено пожелание” от 12.30 ч. и "Пръстен до пролетта" от 14.15 ч. днес по NOVA

Колко трудни решения трябва да вземем, преди да кажем заветното “да” на любимия си човек? Отговор на този въпрос търсят филмите в неделния следобед по NOVA. От 12.30 ч. популярната актриса от фантастичния сериал “Бойна звезда: Галактика” Кейти Секоф ще се сблъска с предизвикателствата на брака в комедията “Сватбено пожелание”. Кейти влиза в ролята на Сара Джейкъб - гимназистка, която мечтае да се омъжи за звездата на училищния футболен отбор. Това е нещото,  което тя си пожелава по време на слънчево затъмнение. Изненадващо за Сара, желанието й се превръща в реалност, когато като ненадейно се пренася 17 години по-късно - в деня на сватбата й с момчето на нейните мечти. Проблемът обаче е, че нито един от двамата, все още тийнеджъри по душа, не е подготвен за предизвикателствата на семейния живот.

От 14.15 ч. звездата от поредиците “Вещиците от Ист Енд” и “Федерални свидетели” Рейчъл Бостън ще търси причината за провала на връзките си в премиерната романтична комедия "Пръстен до пролетта". Рейчъл се превъплъщава в 30-годишната Карин - жизнерадостна и позитивна дама, която все още никак не се вълнува от житейските стъпки, които й предстоят. Всичко се променя в деня, в който тя заедно със свои приятелки посещава врачка, която й предсказва, че ако не се омъжи до пролетта, ще остане сама завинаги. Приятелят й Брус я напуска и тя се втурва в търсене на бившите си гаджета, за да разбере каква е била причината за разделите им. През цялото това време обаче тя не забелязва интереса на Том - привлекателен бизнесмен, който е влюбен в нея. Дали вторачването в миналото няма да попречи на нейното бъдеще?

Не пропускайте развръзките в романтичните комедии “Сватбено пожелание” от 12.30 ч. и "Пръстен до пролетта" от 14.15 ч. днес по NOVA.