Дария Симеонова: "Откраднат живот" ме направи разпознаваема за хората

Откровения и челни сблъсъци ще бележат новите епизоди на "Откраднат живот: Чуждо тяло" от вторник до петък в 20:00 ч. по NOVA. Доцент Банков ще разкрие отношенията на д-р Добрева и д-р Тасев, които ще предизвикат нови рокади в спешното отделение. Наталия ще се завърне с неочаквана за Калин новина, която ще провокира завеждащия лекар да осмисли съвместното им бъдеще. Дълбоките съмнения ще бъдат и повод да потърси опора в отношенията си с Янко, отговаряйки си и на друг въпрос – може ли да създаде истинска връзка с биологичния си баща. Семеен празник ще въвлече доцент Мазов и д-р Хинова в разговор с близките им по деликатната тема за разрастването на семейстото им. Виолета ще трябва да се справи с първите промени, наложени от новия директор, а находчивият ѝ дух отново ще се мобилизира.

По темата

За отношенията между героите на най-успешния български медицински сериал и емоциите на актьорите разказа и чаровната актриса Дария Симеонова пред Лора Крумова в "Събуди се". "Откраднат живот" ме направи разпознаваема за хората“, сподели Дария, допълвайки че театърът е изиграл ключова роля в професионалното й развитие, но именно с участието си в хитовата продукция е придобила популярност пред широката публика. "Страшно много съм се възхищавала на Мария Каварджикова. Първото нещо, което ме впечатли е мощта, която има на сцена, и едновременно с това притежава някаква лекота. Не виждаш напрежението, което ѝ коства, а виждаш този мащаб,  изпълнението ѝ е поднесено с финес и благост. Тя е невероятно искрена във всичко, което прави“, разказа актрисата, която влиза в обувките на чаровната Наталия, PR на МБАЛ "Св. Кирил".

Не пропускайте "Откраднат живот: Чуждо тяло" от вторник до петък в 20:00 ч. по NOVA. 

Актуални новини за сериала ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на "Откраднат живот" във Facebook, а всички епизоди можете да гледате отново в NOVA PLAY.