Кредитната компания е подготвила специална есенна кампания

Ако се нуждаеш от малка финансова помощ в критичен за теб момент, ако се чудиш как ще изкараш месеца, ако не стигат парите, за да приключиш с ремонта или подготовката за зимата, можеш да си отдъхнеш, като кандидатстваш за заем от Мини Заем!

Кредитната компания е подготвила специална есенна кампания за всички свои клиенти (нови и редовни), които имат нужда от малко финансова помощ!

Кампанията стартира на 24.09 и приключва на 07.10.2017 година, затова, ако наистина искаш да вземеш кредит с отстъпка от 30%, не губи време, а кандидатствай веднага след старта на кампанията!

Какво ще спечелиш, ако поискаш своите бързи кредити в рамките на кампанията?

*не само ще получиш парите, от които имаш нужда, но и ще се възползваш от отстъпката от 30%, което означава, че лихвите по кредита ти ще са по-малки (което си е чиста печалба за теб);

*няма да се притесняваш за сметки, ремонти, подготовка на децата за училище, тъй като от Мини Заем ще се погрижат заема ти да бъде при теб до няколко часа след одобрението;

* по-ниски лихви за ще получиш без значение дали си нов или редовен клиент на кредитната компания. Достатъчно е да кандидатстваш за онлайн кредит в периода от 24.09 до 07.10.2017 и ще можеш да се възползваш от страхотното намаление.

Как да кандидатстваш за есенната отстъпка за бързи кредити?

Влизаш на страниците на MiniZaem след старта на кампанията (24.09), избираш финансовия продукт и размера на заема, от който имаш нужда и кандидатстваш по стандартния начин… Само не забравяй, че кампанията приключва на 07.10.2017 и ако искаш да си вземеш отстъпката от 30% за кредити до заплата не трябва да пропускаш.

Ами това е! От Мини Заем те очакват! Възползвай се от страхотното предложение!

*Платена публикация