Последната мисия в сезон 2017 предизвиква полюсни емоции в Съквартирантите, само ден преди големия финал на шоуто

Тази вечер, в последния дейли епизод на VIP Brother 2017 от 21:00 часа по NOVA, Съквартирантите за първи път ще се сблъскат с реалността, защото ще чуят мнението на зрителите. Освен това финалистите ще отворят сърцата си, за да подкрепят една благородна кауза, а прекрасната Анелия ще влезе в Къщата, за да им разкаже повече за нея.

Само ден преди големия финал, Съквартирантите ще се изправят очи в очи с хората, благодарение на които стигнаха до него. Всеки финалист ще има определено време, в което да говори със своите фенове, за да получи от тях подкрепата, от която се нуждае преди последната крачка в шоуто, или пък забележки за своето представяне. Зрителите ще влязат в най-известната Къща и ще предизвикат цунами от силни емоции във финалистите, но тези емоции няма да бъдат единствено положителни. Коя звезда се почувства засегната от мнението на зрителите, предстои да разберем.

Преди да се впуснат в последната си мисия за сезон 2017 на VIP Brother, звездите ще получат една благородна задача. Те ще трябва да отговарят на въпроси, които имат за цел да запознаят зрителите с проблемите, свързани с изоставени и бездомни кучета, както ѝ с възможността всеки желаещ да си осинови такова. За да разкаже повече за тази прекрасна кампания, певицата Анелия ще прекрачи прага на Къщата, а настроението ще бъде допълнително повдигнато и благодарение на малките четириноги приятели, които също ще се присъединят към звездната компания. Дали някое от тях ще си намери стопанин от Къщата, ще разберем още тази вечер.

На полуфинала на VIP Brother 2017 снощи, цели трима Съквартиранти се разделиха с Къщата само два дни преди финала и заеха почетните осмо, седмо и шесто място в най-любовния сезон на шоуто. Това са Сашка, Енджи и Дани Петканов, а тази вечер ще видим реакциите на Александра след неочакваното за нея решение на зрителите. За титлата „Любима звезда на България“ на финала в петък от 20:00 часа, ще се борят Алекс, Марги, Тото, Джулиана и Мегз.    

Всички подробности за Съквартирантите, актуални новини и ексклузивни кадри от риалити шоуто може да откриете в сайта на VIP Brother 2017 и на официалната страница на VIP Brother във Facebook. Целите епизоди на предаването може да гледате в NOVA PLAY, a най-интересните моменти да следите във Vbox7.