След като предизвикала инцидента, изчезнала за секунди, твърдят свидетели

По темата

Петима ранени и няколко автомобила за скрап. Това е равносметката от катастрофа, станала в понеделник на Околовръстното в София. Шофьорката, която според свидетели на инцидента е виновна, избягала за секунди.

Инцидентът е станал между „Драгалевци” и „Симеоново”.

„Движехме се от „Младост” в посока „Люлин” с 80 км в час, в средна лента, към 19:30 часа. Бяхме 4-5 човека в колата. Валеше”, разказва Борис Спасов. „Тръгнах да се престроявам в лява лента и не разбрах какво стана, усетих само много силен трясък, колата отскочи и се удари в мантинелата. Отвориха се еърбеците, всичко стана пушилка. Момчето до мен беше цялото в кръв, беше счупил предното стъкло с глава”, разказва шофьорът.

„Първо помислих, че съм спукал гума, но когато слязох да им помагам, видях, че има втора кола, която ни е ударила. Стоеше обърната в другата посока на платното. Момчето от нея слезе цялото в кръв, майка му до него беше много зле”, разказа Борис Спасов.

По същото време в локалното е имало патрулка, която веднага реагирала.

„От тях разбрах, че е имало трети автомобил”, обясни Борис. Свидетел му разказал, че черен автомобил с две млади жени вътре ударил друга кола, която пък ударила неговата.

„Разбрах от други свидетели, че става въпрос за черен „Мерцедес”, с две момичета вътре, които са се движели много агресивно, от платно в платно, много агресивно”, заяви Борис.

В момента потърпевшите обикалят обектите в района и взимат записи от камерите, за да намерят шофьорката.

Още гледайте във видеото.

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари.