Той благодари на всички, които са го подкрепили

Световният номер 3 в тениса Григор Димитров заяви след победата в полуфинала на турнира в Лондон срещу Джак Сок, че се е стремял да бъде позитивен, силен и е искал с цялата си душа да спечели. 

Кой ще победи на финала довечера - Григор или Гофен? Гласувайте в нашата анкета ТУК.

ФЕНОМЕНАЛНО: Гришо е на финал в Лондон в най-важния турнир в живота си! (ВИДЕО+СНИМКИ)

"Доста ме измъчи последния гейм.", призна българската ракета №1.

Григор Димитров вече е №3 в света! (ВИДЕО+СНИМКИ)

 „Не знам какво да кажа. Този мач ме изцеди. Джак е невероятен играч. Той ми създаде много големи проблеми със своя форхенд. Особено през първия сет мислех, че всичко отива срещу мен. Знам, че не играх най-добрия си тенис, но с цялата си душа исках да спечеля. Трябваше да променя нещо и да пречупя Джак, да стигна до победата“, коментира Димитров.

СНИМКИ ОТ ДВУБОЯ ВИЖТЕ ТУК

„Опитах се да бъда позитивен и силен толкова, колкото мога. В такъв момент е много трудно“, добави българинът."Не позволих негативни мисли в главата си, за да издържа на напрежението. Джак е много добър играч. Срещу него е много трудно да владееш мача.Знам, че днес не беше най-добрият ми ден, но вярвах. Форхендът на Джак ми създаде много неприятности. В последния гейм се стараех да играя точка за точка."

„Да, интересно е. До този момент никога не ми се е случвало да играя два пъти срещу един и същи съперник в рамките на една седмица. Това ще бъде съвсем различен мач. Няма какво да се мисли. Това ще бъде последният мач за сезона. Естествено, че ще играя за победа“, каза още Гришо.

"Радвам се, че победих. Благодаря на всички тези хора, които бяха тук днес и ме подкрепиха! И се надявам да бъдат тук и утре в последния тенис мач за сезона!"

Кой ще победи на финала довечера - Григор или Гофен? Гласувайте в нашата анкета ТУК.

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари.