Писателят ще прочете 10 свои разказа тази вечер от 19.00 ч. в Sofia Live Club

Пощенска кутия за приказки представя новата книга на Димитър Калбуров "Едно кило риалити". Премиерата е тази вечер, 24 ноември, от 19.00 ч. в Sofia Live Club. По време на събитието ще бъдат прочетени десет разказа, сред които нови и любими стари заглавия. Специални гости на сцената са актрисите Койна Русева и Радина Боршош, които ще прочетат някои от историите.

"Едно кило риалити" е третата книга на Димитър Калбуров, чиито фенове във Facebook надхвърлят 100 000. Авторът представя много житейски мъдрости за взаимоотношенията между мъжа и жената, като текстовете са поливалентни и могат да са полезни и на двата пола. Мъжете ще научат какво никога не трябва да казват на една жена, а жените – как най-ефективно да вбесяват мъжете.

Книгата включва наръчници за слава, за музикални хитове, за абитуриенти, за необвързани, за първи срещи, много практични съвети как да разкарате гаджето, как да отворите чалготека, как да бъдете перфектният шеф, както и подробни, но абсолютно безсмислени анализи на всичко, което виждат потребителите във Facebook. Не са пропуснати и научно-фантастичните материали, които представят предстоящата Олимпиада в град Перник през 2038 г. и българското домакинство на Евровизия през 2021 г.

Читателите ще научат също подробности за приключенията на един класически Гошо на олинклузив почивка в чужбина, за последвалото отваряне на собствения му хотел в Равда – "Гошо Палас 72", за приключенията на благородник на Къмпинг Градина, както и за Дядо Коледа, който се мести да живее в столичния квартал Люлин.

След събитието на днес в София Калбуров ще представи книгата и пред бургаската публика на 1-ви декември в Xtra Live Club със специалното участие на Александър Сано и Гери Турийска и във Варна на 2-ри декември, където домакин ще ни бъде Club Horizont. 

Събитието в София е разпродадено и билети няма да се продават на място. Ако сте пропуснали да закупите своя билет, можете да гледате на живо по streamer.bg с начало 19.00 ч.