Новата поредица на 7Talents показва живота на "хейтъра“ от първо лице

Какво се крие зад образа на т.нар. “хейтър“? Дали наистина той мрази всичко и всички? Защо е вечно неразбран и защо другите винаги са му виновни за нещо? Новата поредица във Vbox7.com “Хейт Машина“, която стартира днес, ще се заеме с разгадаването на мистичния образ на “българския хейтър“. Той е от онези вечно недоволни хора, които са силни на думи, но слаби на действия. За хейт машината няма забранени теми и ако трябва да нарече нещо с истинското му име – той го прави. И е откровен до болка. 

“Хейт Машина“ ще ви накара да се посмеете за всички онези неща, които са около нас и ни дразнят всекидневно. В ролята на „хейтър“ ще видим не кого да е, а доста добре познатия актьор от “Апартамент 404“ – Дойчин Трендафилов.

И още малко за хейт машината, която скоро ще завладее Vbox7.com – той обича хип-хоп музиката, но не признава най-новите хип-хоп изпълнители. Влюбен е в Славка Калчева и обича всичко, свързано с нея, включително и музиката й, но мрази фолклора по принцип.

Каква ще е първата тема, която модерният “хейтър“ е избрал да разнищи? Ще му стигнат ли силите да се справи с всичко, което мрази? Разберете в първия епизод на “Хейт Машина“ само във Vbox7.com

Следете “Хейт машина“ във  Vbox7.com  всеки вторник от 16.00 ч.