DIEMA EXTRA дава още поводи за празнуване

Спортният пакет DIEMA EXTRA предлага още поводи за празнуване на истинските фенове в празничните месеци. Специална игра, която продължава чак до 3 февруари, дава възможност на 18 късметлии да спечелят телевизор.

През 2017 г. DIEMA EXTRA, част от Нова Броудкастинг Груп, излъчи едни от най-интригуващи български и световни спортни събития. Футбол, баскетбол, волейбол, тенис, бокс, Формула 1 – зрителите могат да гледат на живо първокласно и разнообразно спортно съдържание в каналите DIEMA SPORT и DIEMA SPORT 2. 

В празничните месеци ноември, декември и януари най-верните фенове могат да се включат в специалната игра в спортния сайт Gong.bg, част от портфолиото на Нетинфо и Нова Броудкастинг Груп. Всеки настоящ или бъдещ абонат на DIEMA EXTA може да участва на gong.bg/diemaxtra, след като се регистрира в сайта до 3 февруари 2018.

Участвай в играта можеш да спечелиш 43-инчов Full HD ултратънък LED телевизор.

Не пропускайте най-важните спортни събития в каналите DIEMA SPORT, DIEMA SPORT 2 и TRACE SPORT STARS, част от DIEMA EXTRA. Феновете на спорта могат да следят най-любопитното и онлайн на GONG PLAY, а всички актуални новини ще откриете в Gong.bg.