Зрителите станаха свидетели на емоционален финал на най-популярното шоу в България по NOVA

Джино e големият победител в Big Brother: Most Wanted. Бизнесменът спечели титлата “Любимата риалити звезда на България“ в оспорвана битка срещу Константин по NOVA. Той напусна последен най-известната Къща и с това се превърна в първия Съквартирант, който два пъти е печелил победата в Big Brother. На сцената той бе повече от развълнуван и дори саботажа на останалите Съквартиранти, които напуснаха демонстративно, не успя да помрачи щастието му. Първото интервю на победителя Джино можете да гледате утре в “На кафе“. 

Снимки от големия финал на Big Brother: Most Wanted вижте ТУК

Въпреки подкрепата на всичките си Съквартиранти, Константин не успя да спечели титлата "Любима риалити звезда на България". Той си тръгна от Къщата със сребърния медал. На сцената го чакаше очарователната му съпруга Надя. Певецът сподели, че не би заменил това преживяване с никое друго, но не скри разочарованието си, че е останал след Джино, макар че допълни, че не съжалява за нищо и купонът за него тепърва започва.

Динко e бронзовият медалист на големият финал на шоуто, а Фънки се класира на четвъртото почетно място. Преди него шоуто напуснаха двете дами Людмила Захажаева и Светлана Василева, които се класираха съответно на шесто и пето място.

Така битката за титлата “Любима риалити звезда на България“ се превърна в сблъсък на силния пол. Финалът на Big Brother: Most Wanted стартира с изненадващи видеа за финалистите, в които най-близките им хора ги подкрепиха преди финалната права на шоуто. Емоции и сълзи завладяха Къщата,  а финалистите си припомниха своите най-запомнящи се моменти в нея.

Преди точно един месец най-известната Къща събра най-търсените риалити звезди под един покрив.

12 уникални характери заживяха заедно, а интензитетът на взаимоотношенията между тях беше повече от динамичен. Пререканията и тежките конфликти започнаха още от първата вечер, но покрай тях се родиха и няколко силни приятелства, и дори любовни трепети.

Тази вечер само шестима достигнаха до големия финал, но победителят е само един и той е вече известен. “Любимата риалити звезда на България“ е Джино Бианкалана.

Всички подробности за Съквартирантите, актуални новини и ексклузивни кадри от риалити шоуто може да откриете в сайта на Big Brother: Most Wanted и на официалната страница на Big Brother във Facebook. Целите епизоди на предаването може да гледате в NOVA PLAY, a най-интересните моменти да следите във Vbox7.