Гледайте предаването веднага след след големия финал на Big Brother: Most Wanted по NOVA

Тази вечер в “Господари на ефира” ще видим как фолк певицата Луна прие “Златен скункс” от Боби Ваклинов за това, че прояви агресия в Къщата и беше изгонена от Big Brother: Most Wanted само пет дни преди големия финал на шоуто. 

Неуспешната кандидат-президентша изпадна в необуздан гняв, след като Динко й счупи очилата. Изпълнителката на “Бягайте крачета” се нахвърли на Людмила Захажаева, опита да ритне и Зорница, с което наруши най-важното правило за живот  в Kъщата. 

“Господари на ефира” ще открият предаването с танца на балканския квартет, с главното участие на премиера Борисов в Белград. Зрителите ще видят и премиерата на новата им музикална рубрика “Рап-дебат“, а първи в нея ще кръстосат рими “Ем Си Бойко“ и “Ем Не Си Корнелия“. След това идва ред и на Бай Брадър, който днес ще реши кой е баш лумпена в къщата. После ще разкрият с кого зрителите откриха, че Фънки е “Като две капки боза“. За финал ще прекрачат добрия тон и обноски в ефир със зрителите на предаването “Наздраве“.

Ако сте пропуснали вечерното предаване от 23.00 ч., вече може да го гледате отново всеки делничен ден от 17.30 ч. в ефира на NOVA. 

Предстои да разберем ще остане ли Ваклинов невредим след челния сблъсък с Луна и с какво я сюрпризира той? Гледайте  “Господари на ефира“ тази вечер, веднага след големия финал на Big Brother: Most Wanted, от  23.00 ч. по  NOVА.