Любими лица от уеб сериалите и поредиците на 7Talents отговарят на въпроси на своите фенове онлайн

В навечерието на Коледа специална празнична онлайн среща с някои от най-големите родни уеб любимци ще зарадва феновете на онлайн сериалите и поредиците у нас. От днес до 21 декември във Facebook страницата на Vbox7.com чрез live чат потребителите ще могат да се срещнат с някои от най-големите звезди на 7Talents – героите от уеб сериалите “Не така, брат!“, “Апартамент 404“, “Следвай ме“, както и от поредиците  #Eva, Natali’s beauty, “Секс лафче“, “Хейт машина“ и “Сладки свалки“.

Още днес в 19.00 ч. във Facebook страницата на Vbox7.com феновете ще могат да видят “на живо“ Надя Петрова от “Не така, брат!“, Натали от Natali’s beauty, както и Дани Петканов, който потребителите познават от “А на бас!“ и “Сладки свалки“. По време на онлайн срещата лицата на уеб продукциите, ще отговарят на въпроси от своите фенове, както и ще разкажат повече за себе си и своите превъплъщения в проектите на 7Talents. За най-активните фенове ще има и специални награди.

Втората коледна онлайн среща е на 14 декември с Мона от “Секс лафче“, Михаела Велкова от “Не така, брат!“ и Илиян Илиев от “Следвай ме“. Следващите, които ще отговарят на въпросите на феновете на 19 декември, са Иван Тишев от “Не така, брат!“, Марио Михайлов от “Следвай ме“ и Ева Георгиева от #EVA. Онлайн срещите приключват на 21 декември с участието на Ванеса Георгиева от “Апартамент 404“, Мино Караджов от “Не така, брат!“, Дойчин Трендафилов, познат от “Апартамент 404“, който отскоро има и свой канал – “Хейт машина“.

Следете Facebook страницата на Vbox7.com и не пропускайте възможността да станете част от специалната поредица от онлайн срещи с някои от най-обичаните български уеб знаменитости.