Зрителите ще могат да гледат новите епизоди на хитовата поредица скоро по NOVA

Започнаха снимките на пети сезон на "Откраднат живот". Рано тази сутрин екипът на най-успешния български медицински сериал се събра в болница "Свети Кирил". Зрителите на NOVA ще могат да гледат новите епизоди още тази година. Наред с добре познатите актьори към сериала ще се присъединят и нови лица. Имената им обаче все още се пазят в тайна.

Снимки от първия снимачен ден на пети сезон на “Откраднат живот” вижте ТУК

За четири сезона и близо 200 епизода “Откраднат живот” върна доверието и интереса на зрителите към българските продукции. Четвъртият сезон на хитовият медицински сериал не само затвърди убедителното си представяне на телевизионния екран, но и увеличи преднината си спрямо предишните. С "Откраднат живот” и премиерите на другите мащабни кино и телевизионни проекти, които се реализират с подкрепата на NOVA на всички платформи, медията сложи основите на нова за страната тенденция на завръщане към родните филми. Сериалът успя да спечели трайно зрителския интерес на аудиторията, доказвайки че и в България могат да се създават качествени телевизионни кино продукции, които по нищо не отстъпват на международните.

Звездният актьорски състав, силният сюжет, изпълнен с драматични обрати и емоционални моменти, и високото му качество превърнаха „Откраднат живот“ в една от най-обичаните родни продукции през последните години. Със страхотната си игра Юлиан Вергов, Йоана Буковска-Давидова, Ралица Паскалева, Наум Шопов, Деси Бакърджиева, Алек Алексиев, Дария Симеонова, Димо Алексиев, Луиза Григорова, Мария Каварджикова, Янина Кашева, Марта Вачкова продължават да вълнуват зрителите.

Как ще се развие историята на лекарите в болница "Свети Кирил", зрителите ще разберат в пети сезон на "Откраднат живот" скоро по NOVA.

Актуални новини за сериала ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на "Откраднат живот" във Facebook, а всички епизоди можете да гледате отново в NOVA PLAY.