Няма съмнение, че извършителят е Росен Ангелов, заяви директорът на НСлС

Нова версия по случая с шесторното убийство в Нови Искър. Според разследващите в основата на масовия разстрел не е само любовна история.

Росен Ангелов избил Кети и семейството й, защото Кети отказала да му даде информация в кои къщи да краде. Жената почиствала къщи, Росен искал ключове и кодовете от СОТ-а. След като не ги получил, любовта му с Кети Кюхова се изпарила. И той решил да избие цялото семейство. 

Експертизи доказват, че Росен Ангелов е извършил убийствата в Нови Искър

Според разследващите Росен Ангелов убил семейството, за да не го разкрият. Но в същото време те го разкрили чрез оперативна информация - издал го негов приятел, на когото Росен споделил за готвеното покушение. Мъжът не се самоубил веднага, а три дни след началото на издирването му. Какво е правил през това време - никой не знае. 

Записки за последния парламентарен вот - в тефтера до трупа на Кети Кюхова (ВИДЕО)

Хронологията, според разследващите, е следната: Около 19:00 часа Росен Ангелов издебнал Кети Кюхова, докато тя разхожда кучето си. Убил я в гръб. Близо до дома й, а не в гората. 4 часа по-късно той убил семейството ѝ. А чак след това се върнал да премести трупа ѝ.

Мотивът му, според разследването, не бил само любов, разследващите вече намесиха и пари. Росен Ангелов искал от Кети информация кои от къщите, които жената чисти, могат да бъдат ограбени. Тя отказала.

Разследващите с подробности за шесторното убийство в Нови Искър

„Това е била и причината за разрива. Очевидно в този момент Кети е разбрала, че любовта му може би не е била съвсем безкористна, не съвсем искрена и не сърдечна, а той има и други намерения. Това е била причината, за да настъпи разрив в техните отношения. Тъй като за връзката й са знаели всички нейни роднини, това е била и причината да бъдат затрити всички свидетели по делото, да бъдат заличени всички следи към него”, заяви Борислав Сарафов, директор на Националната следствена служба.

А Росен Ангелов явно не е убил всички, които са могли да разкрият убийството. Полицията стигнала до него чрез оперативна информация, а не чрез ДНК или следи, оставени от него.  

ДНК анализ доказва, че Росен Ангелов е убиецът (ВИДЕО)

След като намерили дрехите, разследващите тръгнаха да търсят и самия Росен Ангелов. На 3 януари намериха къщата му, а неговото тяло откриха чак на 7 януари. Едва на 500 метра в друга къща. Докато бил жив, Росен Ангелов не бягал, а гледал порно. Това установили експертизите.

А експертизата показала, че Росен се самоубил на 5 януари. С пистолета, с който убил семейството на Кети Кюхова и със собственоръчно направен заглушител.

Така неясни остават няколко момента - с колко изстрела са убити Кети и семейството й, колко пълнителя е носил Росен, как никой не е забелязал 4 часа трупа на жената, къде са я търсили близките ѝ, след като са си били вкъщи. Не се знае и къде е бил Росен Ангелов от 3 до 5 януари - в гората или в София , след което се е върнал, за да се самоубие. 

ВСИЧКО ЗА ЗЛОВЕЩОТО ШЕСТОРНО УБИЙСТВО ЧЕТЕТЕ ТУК

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК.