Актьорът е разочарован, че в днешно време няма уважение, а важни са само парите

Един от най-известните френски актьори - Ален Делон - твърди, че ще напусне този свят без съжаление. Той призна това в интервю пред списание "Пари мач" във връзка с 60-ата годишнина от началото на своята кариера, съобщава Франс прес.

НЕПОВТОРИМИЯТ АЛЕН ДЕЛОН - ПРЕДИ И СЕГА

"Животът не ми носи кой знае какво. Всичко съм видял, всичко съм изпитал. Но най вече мразя сегашната епоха. Повръща ми се от нея!", обяснява 82-годишният екранен идол.

АЛЕН ДЕЛОН ПРЕЗ 60-ТЕ

"Има създания, които наистина мразя. Всичко е фалш, всичко е подменено. Няма уважение към дадената дума. Важни са само парите. По цял ден чуваме за престъпления. Знам, че ще напусна този свят, без да ми е мъчно за него!", каза той.

Ален Делон: Мирей Дарк беше жената на живота ми (СНИМКИ)

В интервюто, озаглавено: "Аз, Делон: интервюто на живота му" актьорът разказва за кариерата си, за трудните отношения със семейството му, за жените, които е обичал и за приятелите, които е изгубил.

Ален Делон ще направи последния си филм (СНИМКИ)

"Почти всички починаха!", тъгува Делон, който особено тежко понесе загубата на Мирей Дарк, с която споделяше живота си през 70-те години на миналия век.

Оскверниха гроба на любимата на Ален Делон Роми Шнайдер (СНИМКИ)

Запитан за мястото на жените в сегашния му живот, актьорът сподели, че още не е открил партньорка. "Не казвам, че нямам кандидатки. Те са десетина, но нито една от тях не ми допада, за да приключа с нея живота си. Бих могъл да се оженя за жена, която е готова да ме придружи до края на дните ми!", обобщава актьорът.

10 любопитни факта за холивудски звезди

На въпрос дали отговаря образът му  на това, което всъщност е, той отговаря: „Да, напълно. Той отговаря на това, което съм, и винаги съм верен на себе си. Никога не съм опитвал да се променям – да бъда един или друг. В пълно разбирателство със себе си съм. Никога не съм играл някой друг. Не съм се преструвал за нищо, казвам това, което искам да кажа независимо, че може да не се хареса.  Никога не съм си представял, че ще имам такава събда, че ще стана това, което съм. Връщах се от война, киното дойде при мен чрез жените, но аз вече бях такъв, какъвто си останах. А образът, той изведнъж остаря, нали?”.

Кои са 10-те неща, които прави всеки джентълмен?

Ален Делон продължава с откровенията: „Когато ми предложиха да се снимам в киното, попитах : “Защо аз?” И това, което ми отговаряха, винаги ми говореха за тази красота. Дори майка ми постоянно ми казваше колко съм красив, още като малко момче. На улицата хората я спираха за да й кажат: “Колко е красив вашият син!”

Ето това е абсолютната икона на красотата (ВИДЕО+СНИМКИ)

Тя обаче не понасяше да ме пипат и когато ме разхождаше в парка Со, слагаше малък надпис на количката ми : “Гледайте ме, но не ме пипайте!”

Звездни двойки, хванати в момент на интимност (ГАЛЕРИЯ)

После дойде поведението на младите момичета, които се въртяха около мен. Но ако още тогава бях разбрал, че можех да използвам красотата си като оръжие, сигурно нямаше да започна живота си като месар. Всъщност нищо не бе направено от мен, а от жените. Бях луд по жените, особено по онези, които бяха с пет-десет години по-големи от мен. А когато се върнах от армията заживях на “Пигал”, в “Реджина”. Известно време след това няколко жени, които работеха, ме издържаха. Бяха луди по мен, изглежда защото бях хубав. Те ми дадоха шанса да правя кино. Ако не бях станал актьор, сигурно днес щях да съм мъртъв”.

Репортер: Петя Желева

Най-кратките звездни бракове (ГАЛЕРИЯ)

Какво се случи с една от най-големите съблазнителки на Холивуд? (ВИДЕО+ГАЛЕРИЯ)

Бляскава холивудска история с българска следа (ВИДЕО)

Продават писма на Грета Гарбо, в които тя разкрива терзанията си (СНИМКИ)

Кой е българският Ален Делон в политиката? (ВИДЕО)

Брад Пит разпространи интимни снимки на Анджелина (ГАЛЕРИЯ)

12 звездни двойки, които не робуват на стереотипите (ГАЛЕРИЯ)

ЗВЕЗДИ СРЕЩУ ПАПАРАЦИ - СМЕШНАТА СТРАНА НА ВЕЧНАТА ВОЙНА

Из семейните албуми на най-големите звезди в света (ГАЛЕРИЯ)

12 филмови двойки, които не могат да се понасят в истинския живот

Сватбените снимки, които ще ви накарат да кажете „Не” (ГАЛЕРИЯ)

13 звездни двойки, чиято любов пламва на снимачната площадка (ГАЛЕРИЯ)

Колко високи са звездите? (ГАЛЕРИЯ)

10 звездни двойки, които доказват, че любовта е вечна (ГАЛЕРИЯ)

11 звездни двойки, в които жената е по-възрастна (ГАЛЕРИЯ)

Шокиращите трансформации на големите звезди (ГАЛЕРИЯ)

Как са изглеждали знаменитостите, преди да станат известни

Холивудските звезди на първите им кастинги

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари.