Снимките на Диана Димитрова за списание "Ева" разбуниха духовете

Снимките на актрисата от хитовия български сериал "Откраднат живот" Диана Димитрова за списание "Ева" предизвикаха притеснения у някои вегани и екозащитници. Причината - във фотосесията участвал и вълк, а на един от кадрите се вижда как той е легнал върху раменете на Диана Димитрова. Оказва се - повод за тревога няма. 

Вегани обръснаха косата на жена в защита на норките (ВИДЕО+СНИМКИ)

Вълкът е на две години и половина и носи името Черок. През цялото време на снимките е присъствал и собственикът му - зоологът доц. Стоян Лазаров, който работи в Природонаучния музей в София. 

"Черок не е див вълк, той е селекция, нарича се „чешки вълк”, това животно се отглежда в домашни условия, има вече доста в България той може да бъде възпитаван и манипулиран много по-добро от един див вълк", обясни Стоян Лазаров. 

Веган: Предколедното клане на прасета е геноцид

"Моята задача по време на снимките беше да не допускам над животното да има издевателство. Задачата на Черок по време на снимките с Диана беше да се забавлява, той не изпълняваше кой знае какви команди освен „Седни” и „Легни”, съобщи той и уточни: "Черок много обича да бъде прегръщан, да бъде гушкан". 

Още по темата - във видеото! 

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК.