Сватба по време на мобилизация предстои тази вечер от 21.00 ч. по NOVA

Илия, Панто и Христо са на път да прекрачат всички граници в желанието да постигнат своите цели, а действията им ще имат повратно влияние върху тяхното семейство в историческата сага "Дървото на живота". В епизода на българския сериал тази вечер по NOVA Илия решава да наеме хора, които да подпалят тютюневите складове на Алтън и така провали сделката му за покупката на цигарената фабрика на Вълчеви. Дали планът му ще се реализира?

Панто е изумен от действията на брат си и отказва да го подкрепи, но самият той се изправя пред важно решение. С приближаването на сватбата му с Евдокия виенският бохем все повече се колебае трябва да сключи този брак, въпреки натиска на майка му. Присъствието на Божура още повече усложнява ситуацията. Между нея и Панто прехвърчат искри, които не остават незабелязани от останалите. Какви ще бъдат последствията от неговото поведение?

Любовни трепети изпитва и Христо към съпругата на Каменов – Елена, което нажежава атмосферата в кантората на адвоката. Междувременно младият юрист става член на социалистическата партия с подкрепата на своя началник. Политическите му увлечения обаче няма да се радват на одобрение в семейството му…

 Не пропускайте шести епизод на "Дървото на живота" тази вечер от 21.00 ч. по NOVA. 

Актуални новини за сериала ще откриете на уебсайта на NOVA.