Охранителна камера е заснела действията му

Охранителни камери заснеха битката на един мъж с един катинар и неуспешният му опит да ограби магазин. 

ГРАЖДАНСКИ АРЕСТ: Мъже сами заловиха нагъл крадец

Неравната битка с катинара започнала в събота, малко след 20.30 часа. Борбата продължила 20 минути и била заснета от охранителните камери на магазина. Мъж, въоръжен с кирка, опитва да нахлуе. Не успява. Вратата побеждава, а след един от напъните мъжът дори пада на земята.

Илияна Луканова е наемател на магазина и въпреки че първият опит за грабеж за 2018-а й изглежда забавен, предишните далеч не били така забавни. Старият собственик имал пет успешни опита за три години.

„Дръжте крадеца”: Да те оберат, докато оперираш (ВИДЕО)

Въпреки трудностите, мъжът не се отказал до последно, видял камерата, която го снима. Опитал да счупи и нея, за да се изчезнат записите, но и с това не успял.

В крайна сметка мъжът разбил задната врата. Още обаче не знаел, че ще попадне в съвсем друго помещение, от което няма какво да открадне и че ще се включи СОТ.

След като разпространила клипа в социалните мрежи, Илияна веднага получила обаждане.

„Едно момиче ми се обади, че го е видяла 20 минути по-късно. 25-30-годишен от ромски произход, видимо употребил наркотици. Купил си е цигари, свалил си е качулката и там се вижда какво представлява. Ще го намерим”, разказа Илияна.

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК.