Вальо Михов, Златка Димитрова, Алекс и Влади, Юлияна Дончева и Даниел Златков с разкрития и изненади, всяка делнична вечер от 20.00 ч

Епизодите от следващата седмица на "Черешката на тортата" идват с кошница от свежи зеленчуци и микс от емоции – сълзи, откровения и споделена радост очакват зрителите на NOVA делничните вечери от 20.00 ч.
 
Професорът по футбол и по живот със стил – Вальо Михов, ще посрещне гостите си в любим клуб за избрани посетители, демонстрирайки лично отношение и класа. Мотото на вечерта е изобилие от душа и сърце. Зелена салата със запечено козе сирене и малинов дресинг, артистично аранжирана от Вальо Михов, морски дарове, брускети със сьомга и микс от разядки не оставят място за основното. Галантният рицар и масон ще направи уникален подарък за всеки от гостите си, а изненадата на вечерта ще вдигне всички от масата.

След високо вдигнатата летва в понеделник, Златка Димитрова запретва ръкави във вторник и разбива стереотипите за плеймейтките. Пикантна гръцка разядка, салата с пълнени печени чушки с домашен катък, комбинирана със спанак и разноцветни чери домати, дават цвят на трапезата. Уютната домашна обстановка и непринудената домакиня създават топла атмосфера между участниците, а десертът разтапя душите и разбива режимите на гостите. Подаръкът е изненада с лично послание, а кулинарният маратон продължава.

Сряда на квадрат с дуета Алекс и Влади. Момичетата с красиви гласове правят нещо невиждано в шоуто до момента, изненадвайки всички с основното ястие. Свежа салата и шопска разядка посрещат гостите в дома на Алекс. Ще успее ли обаче шоколадовият десерт да изтрие горчивината от сълзите на домакинята, а изпълнението на прекрасна народна песен да върне настроението на масата?

Въпреки че приготвя вечерята в собствения си дом, Юлияна Дончева ще посрещне гостите си в любимо заведение в столичен мол. Зеленчукови кюфтенца от броколи, див черен ориз и предястие с ядливи рози, са част от нестандартните кулинарни решения на жената, която пишеше закони, а сега книги. И за да бъде вечерята издържана в напълно необичаен стил, ще завърши с изпълнение на любима джазова мелодия от професионален гайдар.

Българският Роналдо – Даниел Златков, ще посрещне гостите в дома си в петък вечерта с микс от зелени салати, моцарела и домат, поръсени с кедрови ядки. Чийзкейкът с боровинки е приготвен лично от него, а изненадата на вечерта пристига от Пловдив и омагьосва гостите.
 
Кой от звездните домакини обаче ще омагьоса шеф Манчев и кой е успял да спечели кулинарен респект и максимален брой точки, ще стане ясно в края на седмицата. Не пропускайте премиерните епизоди на юбилейния сезон на "Черешката на тортата" – от понеделник до петък, от 20.00 ч по NOVA.

Актуалните новини може да следите във Facebook страницата на "Черешката на тортата" и на сайта на NOVA. В канала на предаването във Vbox7.com и в NOVA PLAY, може да откриете всички епизоди и да си припомните най-доброто от предишните сезони.