Двамата актьори застъпват като водещи на предаването от утре, 5 февруари, от 23.00 ч. по NOVA

За трети път актьорите Ненчо Балабанов и Малин Кръстев поемат щафетата и се завръщат като водещи на предаването "Господари на ефира" от утре по NOVA. Двамата разказаха на Мира Иванова в "Събуди се" какви са очакванията им от новия сезон и какво значи за тях предаването.

"Господари на ефира" е една гара, на която спираме ежегодно. За новия сезон си пожелавам институциите да си вършат повече работата и да може за нас да остане по-комичната част, с която да забавляваме хората"- разказа актьорът Ненчо Балабанов.

"Радвам се, че за 15 години професионализмът на целия екип и това което правим, се е превърнало в социален отдушник на българския народ и фактът, че хората опитват да решат проблемите си чрез нас е най-важното. Ние виждаме доверието, което хората имат към нас - минали сме през какво ли не и доказахме, че "Господари на ефира" е институция", пък сподели другият водещ на предаването Малин Кръстев. 

По темата

Освен в "Господари на ефира", зрителите ще могат да видят Ненчо Балабанов в най-новия български комедиен сериал на NOVA - "Полицаите от края на града", който стартира на 9 март от 21.00 ч. по NOVA. В него той играе ролята на младши инспектор, много ерудиран и шеф на всички. 

"Поредицата обещава много забавление и настроение за цялото семейство пред телевизионния екран всеки петък по NOVA. Десетки униформи за полицаи са ушити по поръчка за сериала. Полицаите си вършат страхотно работата и се забъркват в какви ли не каши, но накрая винаги излизат в успешно от тях" - разкри шеговито за новия сериал Ненчо Балабанов.