Изцяло ново приключение за най-обичания разбойник в галактиката

Излезе първия трейлър на филма "Соло: История от Междузвездни войни" – изцяло ново приключение за най-обичания разбойник в галактиката.

Огромни приходи за новите „Междузвездни войни” (ВИДЕО)

Чрез поредица от дръзки подвизи в тъмния и опасен престъпен свят, Хан Соло се запознава със своя бъдещ помощник пилот – могъщия Чубака, и се сблъсква с прословутия комарджия Ландо Калризиан в приключение, което ще зададе курса на един от най-нетипичните герои от сагата „Междузвездни войни”.

Поргите от "Междузвездни войни": Очарователни или противни? (ВИДЕО+СНИМКИ)

Трейлърът на „Соло: История от Междузвездни войни” въвежда в атмосферата на филма, в която въпреки че откриваме много от познатите елементи на междузвездната сага, притежава своя собствена уникалност и неповторимост и едновременно с това ни запознава с главните действащи лица в историята.   

Маската на Дарт Вейдър в Новините на NOVA (ВИДЕО)

В ролята на младия Хан Соло влиза звездата от „Аве, Цезаре!“ на Братя Коен Олдън Ерънрайх, а негови партньори са Доналд Глоувър в ролята на Ландо Калризиан и Йонас Суотамо като Чубака, както и Уди Харелсън, Фийби Уолър-Бридж, Емилия Кларк, Танди Нютън и Пол Бетани. Режисьор на филма е Рон Хауърд.

Принцовете Уилям и Хари на премиерата на „Междузвездни войни” (ВИДЕО+СНИМКИ)

„Соло: История от Междузвездни войни” ще влети в киносалоните на 3D, IMAX 3D и 4DX в дублирана и субтитрирана версия на 25 май тази година.

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК.