Гледайте в “Господари на ефира“ от 23.00 ч. по NOVA

Репортерът Боби Ваклинов тази сутринта успя да издебне програмният директор на Българската национална телевизия – Емил Кошлуков, за да му връчи напълно заслужено “Златен скункс“. 
Поводът вече не е тайна за никого, а именно неприличните жестове, които Кошлуков демонстрира в ефира на БНТ на 9-ти февруари, провокиран от пореден протест за спасяването на Пирин.  Не пропускайте да чуете неговия коментар за случая и как прие статуетката в “Господари на ефира“ тази вечер от 23.00 ч. по NOVA. 

Очаквайте и новото издание на рубриката "Рап-дебат", в който рими ще премерят Боби Михайлов и Любо Пенев. Накрая ще се наложи Господарите да грабнат мистрията и теслата и право в пловдивската Арман махала, за да се научат на строителство от един архитектурен шедьовър. 

В предаването тази вечер екипът на "Господари на ефира" ще запознае зрителите с поредния шокиращ случай на насилие над деца. Деянието е документирано на шокиращи кадри, на които възпитател упражнява физически и психически тормоз над децата в социалния център. Въпросното лице заема длъжността на временно изпълняващ управител на Центъра за настаняване от семеен тип.

Не пропускайте да видите ексклузивните кадри, качени в сайта gospodari.com, както и какво обясни въпросният преподавател за поведението си в пълния репортаж в “Господари на ефира“ тази вечер от 23.00 ч. по NOVA.