Заради грешка в химическото чистене красивият тоалет изчезнал през 1985 година

Млада жена от САЩ отчаяно се опитва да намери отдавна изгубената сватбена рокля на майка си. Заради грешка, допусната в химическото чистене, красивият тоалет изчезнал още през 1985 година, но семейството разбрало едва тази година за липсата. 

СНИМКИ НА СВАТБЕНАТА РОКЛЯ НА МАЙКАТА НА ЕЙМ ВИЖТЕ ТУК

На 4 февруари Ейм Бартълбоу се качила на тавана на къщата на родителите си, за да търси роклята на майка си. Тя останала изключително разочарована, когато в една кутия открила сватбен тоалет, но на друга жена. 

Американка използва за сватбата си цветя от погребението на баща си (ВИДЕО)

Тя веднага снимала чуждата рокля и публикувала снимките във Facebook. Така за по-малко от 24 часа Ейм успяла да разбере, че красивият тоалет в бяло принадлежи на Мишел Харвила от щата Охайо. 

СВАТБА В НЕБЕТО: Двойка се венча на 120 метра височина (ВИДЕО+СНИМКИ)

Оказало се, че през 1985 година вече починал служител в химическото чистене на град Уилоуик е объркал пратките и е изпратил в дома на Ейм сватбената рокля на Мишел. Все още обаче не е ясно къде е изпратена роклята на майката на Ейм.

Младата жена се надява с помощта на социалните мрежи да успее да я открие преди своята собствена сватба, предвидена за догодина, съобщава БТА. 

Папата венча двойка на борда на самолет (ВИДЕО+СНИМКИ)

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК.