"Росонерите" са придружавани от 37 готвачи, масажисти, охрана и треньорски щабове

Тази вечер е мачът между италианския футболен гранд "Милан" и шампиона на България "Лудогорец". Двата тима се срещат във фазата на директните елиминации на турнира Лига Европа. "Милан" е считан за фаворит в мача, като букмейкърите му дават близо два пъти по-голям шанс за победа от "Лудогорец". 

Треньорът на "Милан": Изпитваме респект към "Лудогорец"

Стотици български фенове посрещнаха италианците на летището. "Милан" е много популярен в България и има фенклуб у нас. В момента италианският гранд е в криза и се намира на 7-о място в първенството. Снощи "Милан" се отказаха от официална тренировка на "Лудогорец Арена", защото играчите били уморени от пътуването. 

В центъра на Разград ще бъде разположена открита сцена, на която жителите на града, които не могат да присъстват на мача, ще го гледат на живо.

Гатузо вади всичките си звезди срещу "Лудогорец" (ВИДЕО)

В подножието на хотела, където гостите са настанени, всичко е блокирано. Групата им се състои от 20 футболисти, но също така и 37 готвачи, масажисти, треньорски щабове, PR специалисти и други.

Снощи те пристигнаха в 17:30 в България. Тук ги очакваше техният готвач, който от няколко дни подготвя специални продукти и меню от диетолози за футболистите.

Готвачът Оскар Базили казва, че от 25 г. менюто на „Милан” се изработва от диетолози и лекари. Той носи продукти от Италия, за да приготви италианските специалитети за грандовете.

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК.