Не пропускайте щедрото шоу всяка събота от 19.30 ч. по NOVA

С незабравими спомени и страхотни печалби се сдобиха поредните късметлии в предаването на Национална лотария на 17 февруари по NOVA. Иван Гройчев от град Сеново финишира първи в играта “На крачка от късмета“ и се поднови със страхотен автомобил Renault Clio.

“Много добре се чувствам“, каза участникът, когато влезе в новата си придобивка. Монетите, които му осигуриха светкавичното придвижване по пътеката, са с номера 4, 8 и 9. 51-годишният късметлия беше в студиото със своята съпруга, с която сподели радостта от печалбата. Незабравимото преживяване в предаването му осигури играта Лото 5/35 “Златната топка“.

Сейфовете се погрижиха за бюджета на Тихомир Тихов от град Сливен и Венцислав Янев от град Варна. Тихомир започна с “Х“, но успя да си натрупа страхотните 16 000 лева в играта. Венцислав отвори само един сейф с парична сума от 5000 лева, а след това уцели останалите два хикса. Така той си тръгна с половината от печалбата си.

Пред златните сейфове, прочути с възможностите си да утрояват печалбите на късметлиите, се изправи Тихомир. Той веднага попадна на първия символ “х3“, но след това отвори хикс, който го разколеба да рискува и си тръгна от студиото с 16 000 лева. Страхотната печалба от “Сейфове“ ще вложи в бизнеса си.

Финалистката в играта “МЕГА ДЖАКПОТ“ доказа, че няма пречки пред силата на късмета. 55-годишната Анелия Павлова от село Барутин беше за трети път в предаването. След като през 2014 г. си тръгна с утешителна печалба от 500 лева, а година по-късно успя да спечели автомобила от играта “На крачка от късмета“, сега Анелия изтегли най-голямото число в предварителната игра и се изправи пред внушителния джакпот, достигащ 2 400 000 лева.

Анелия завъртя “Колелото на късмета“, с което определи, че ще играе за 250 000 лева. Тя даде две точни предвиждания на сферите и спечели 15 000 лева. След това късметът я ощастливи с екзотична 6-дневна All inclusive почивка за двама на Малдивите, като бонус печалба. Късметлийката продължи и спечели 20 000 лева. Последва грешка, но Анелия беше решена да играе и даде цели три правилни предположения, като натрупа 40 000 лева. След смелата игра участничката отново рискува, но за съжаление сгреши и си тръгна с 20 000 лева.

Вие може да сте следващият късметлия в Национална лотария. Не пропускайте щедрото шоу всяка събота от 19.30 ч. по NOVA.