Гери-Никол в “Събуди се“: Страхувам се как ще се справя в шоуто, но едновременно нямам търпение да се впусна в това приключение!

Първата дама на джаз музиката – Хилда Казасян, ще се завърне в журито на “Като две капки вода“, заемайки място до Димитър Ковачев-Фънки. Шест звезди и представители на българския шоубизнес ще имат възможност да седнат в третия съдийски стол в шестия сезон на култовото шоу. “Тази година поканихме различни популярни лица, които да допълват експертните оценки на базата на своя сценичен опит и професионализъм. Участниците ще имат възможност да чуят още една гледна точка, а зрителите – да видят нови конфигурации на съдийската маса“, коментира екипът на шоуто.

По темата

“Утре вечер е първият лайв на “Като две капки вода“. Страхувам се как ще се справя, но едновременно нямам търпение да се впусна в това приключние!“, заяви R&B звездата Гери-Никол, която ще бъде част от шести сезон на уникалното шоу за преобразявания. В разговор с Лора Крумова в "Събуди се" певицата сподели, че очаква предизвикателства, които да покажат нова страна на познатото й амплоа. “С участието ми мога да покажа различни музикални стилове и многото лица, които Гери-Никол носи“, допълни изпълнителката, която е един от най-запомнящите се участници в историята на X Factor България. От преобразяванията най-много я притесняват мъжките образи, но смята, че би се справила успешно както с оперно пеене, така и с попфолк.

Освен нея, в новия сезон на “Като две капки вода“ ще видим Софи Маринова, Иван Юруков, Златка Райкова, Славин Славчев, Борислав Захариев, Константин и Маргарита Хранова.

Не пропускайте старта на шоуто понеделник вечер от 20.00 ч. в ефира на NOVA.