“Квартални джентълмени” е името на песента, посветена на нелепите ситуации

Графа представи най-новата си песен “Квартални джентълмени” с участието на македонският хип-хоп артист Слаткаристика. Изпълнителят посвети новия си видеоклип на нелепите гафове и величествената способност да объркаш всичко в последния момент. Сингълът е саундтрак към новия български сериал на NOVA “Полицаите от края на града“, коята ще стартира в ефира на телевизията на 9 март, петък, в 21.00 ч.

В култовият видеоклип, режисиран от Валери Милев, Графа и музикантите от неговата лайв група, изнасят зрелищен концерт пред тълпа от развълнувани фенки, за да забъркат поредната комбинация от неловки сцени. “Квартални джентълмени” предлага щедра доза самоирония и хумористични лирики, с които двамата изпълнители се опитват да държат “под контрол всеки нов проблем”.

Песента е по музика и аранжимент на Графа, а в написването на текста се включва и Стефан Вълдобрев. “Квартални джентълмени” е със свежо rock’n’roll и boogie звучене, което се преплита с плътния, мелодичен хип-хоп бийт и авторското римуване на македонския изпълнител.  В размисли за привилегията да бъдеш “квартален джентълмен”, Слаткаристика не пропуска да цитира своя приятел Ицо Хазарта, който се появява за кратко в клипа с една от популярните си саркастични фрази.

“Квартални джентълмени” е една от новите песни, които ще влязат в програмата на Графа за неговото национално турне през 2018 година. В началото на годината бяха обявени датите за четирите концерта – в Пловдив (31 май), Бургас (4 юни), Варна (5 юни) и големия финал на 27 ноември в зала 1 на НДК. Билетите за турнето са вече в продажба в мрежата на Eventim.

Не пропускайте старта на новият български комедиен сериал “Полицаите от края на града” на 9 март, петък, от 21.00 ч. по NOVA

Актуални новини за сериала ще откриете на уебсайта на сериала на NOVA и на официалната страница на “Полицаите от края на града” във Facebook.